L'exposició Estats alterats de la ment

Cryptshow Festival presenteert “Altered States of Mind” in het Hash Marihuana & Hemp Museum van Barcelona. Van 15 december tot en met 2 april 2018.

Cannabis Cuisine

Tijdelijke tentoonstelling in Amsterdam van 1 december 2017 tot 25 februari 2018.

La Hierba de las Maravillas

Voor het eerst zal het Hash Marihuana & Hemp Museum een pop-up tentoonstelling organiseren op de cannabisbeurs Spannabis in Madrid.

Cannabis Culture Videos - Hash Marihuana & Hemp Museum Barcelona

Van 12 tot 21 mei 2017 organiseert het Hash Marihuana & Hemp Museum in Barcelona de 4e Cannabis Culture Videos.

The Pope Smokes Dope

Vanaf de openingsdag van het Red Light Jazz Festival 2017 op 2 juni presenteert het Hash Marihuana & Hemp Museum in Amsterdam een bijzondere selectie lp’s met een cannabis connectie.

Hash Marihuana & Hemp Museum, Barcelona

Voor de nieuwe tijdelijke tentoonstelling 'Cannabis Cuisine' verkent het Hash Marihuana & Hemp Museum de geschiedenis van de eetbare variant van cannabis.

Barcelona

Museum neemt deel aan de World Cannabis Conferences tijdens Spannabis 2017.

Museo de Cannabis de Montevideo

Het Hash Marihuana & Hemp Museum draagt met een omvangrijke bruikleen bij aan de totstandkoming van een nieuw museum over de cannabis plant, dat op 9 december 2016 opent in het centrum van Montevideo, de hoofdstad van Uruguay.

High on Nano

Dankzij een genereuze schenking van de Nederlandse scheikundige Dr. Willem Mulder, heeft het Hash Marihuana & Hemp Museum zijn collectie kunnen verrijken met een surfplank gemaakt van hennepvezels.

Bob Marley

Nieuwe tentoonstelling in Barcelona: The Pope Smokes Dope: Cannabis Records & Covers

Marijuana and Music – A Match Made in Heaven

De geschiedenis van Jazz muziek en het gebruik van marihuana zijn nauw met elkaar verweven. Ter gelegenheid van het Red Light Jazz Festival 2016, organiseert het Hash Marihuana & Hemp Museum in Amsterdam op zaterdag 4 juni (17:00) een interactieve lezing door Barend Toet (NL, 1947).

Ter gelegenheid van Spannabis 2016 – Europa's grootste cannabis evenement - zorgt het Hash Marihuana & Hemp Museum samen met Sensi Seeds voor een gratis busverbinding tussen het museum en de beurs.

Barcelona

Grow On: 30 Years of Sensi Seeds is de nieuwe tentoonstelling van het Hash Marihuana & Hemp Museum in Barcelona.

Cannabis Film Cycle

Van 9 tot 31 mei 2015 viert het museum in Barcelona viert zijn derde verjaardag met een cannabis-filmcyclus.

Be.e

Het Museum in Amsterdam presenteert een nieuwe en bijzondere bruikleen: een prototype van de Be.e, met een frame van hennepvezels.

Barcelona

Sinds april 2015 maakt het Palau Mornau deel uit van de Modernisme-route, een tocht die je meeneemt door het Barcelona van Gaudí.

Casa Bertolt Brecht

Het museum presenteert de tweede editie van de reizende tentoonstelling 'De geschiedenis van cannabis: een verboden plant' in Montevideo.

Amsterdam

In een overvolle Hemp Gallery in Amsterdam kwam op 27 november 2014 een uniek gezelschap bijeen voor de uitreiking van de Cannabis Culture Awards 2014.

Matilha Cultural, São Paulo, Brasil

Het Museum en Matilha Cultural (São Paulo) presenteren de eerste tentoonstelling over cannabis in Latijns-Amerika: Cannabis, een verboden plant.

Making-of

De tentoonstelling Palau Mornau: Making-of geeft een uniek overzicht van de geschiedenis en de Modernista-architectuur van Palau Mornau.

Winnaar Frits Bolkestein en voormalig premier Dries van Agt. Foto: Claudio Encina.

Op dinsdag 23 april 2013 zijn de Cannabis Culture Awards 2013 uitgereikt in het Bethaniënklooster te Amsterdam.

Howard Marks in het museum in Barcelona.

Meet & greet Mr. Nice in Hash Marihuana Cáñamo & Hemp Museum Barcelona enorm succes.

In de Cannabis College in Amsterdam.

Cannabisonderzoeker Robert C. Clarke bezoekt Amsterdam voor de presentatie van zijn nieuwe boek: Cannabis: Evolution and Ethnobotany

Award winnaar Sir Richard Branson.

Op 9 mei 2012 werden de Cannabis Culture Awards 2012 uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie in het Palau Mornau in Barcelona.

Het Hash Marihuana Cáñamo & Hemp Museum is open.

Tijdens vier fantastische, feestelijke dagen werd het grootste cannabismuseum ter wereld geopend in Barcelona.

De voormalig minister van cultuur, onderwijs en wetenschappen verzorgde de openingstoespraak.

Op 26 april 2012 werd het vernieuwde Hash Marihuana & Hennep museum in Amsterdam heropend door Hedy dAncona.