Het museum is weer open

De locaties van het Hash Marihuana & Hemp Museum zijn weer open voor het publiek. Je bent welkom in ons grachtenpand in hartje Amsterdam en ons modernistisch paleis in Barcelona. De tijdelijke tentoonstelling Puff Puff Pass!, te zien in Barcelona, wordt verlengd tot en met 28 februari 2021.

Museumdirecteur Ben Dronkers: “Het is van groot belang dat we het museum weer kunnen openstellen voor het publiek. In deze onzekere tijden is cannabis een vriend, geen vijand. Het geeft je een open hart, een open geest.”

Niets is belangrijker voor ons dan het welzijn van onze gemeenschap. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om het museumbezoek zo veilig en zo aangenaam mogelijk te maken. Voorlopig worden alleen bezoekers met vooraf gereserveerde kaartjes in het museum toegelaten. Zo kunnen we het aantal bezoekers in het museum op elk moment reguleren.

Elke dag worden beide musea grondig schoongemaakt en bij de ingang is er desinfecterende handgel beschikbaar voor personeel en bezoekers. We verzoeken je vriendelijk de instructies van ons team te volgen, voor je eigen gezondheid en die van ons.

We kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen!