Marijuana Legalisation in the Age of Trump

Chris Conrad en Mikki Norris
Marihuanalegalisatie in het tijdperk Trump
8 staten gelegaliseerd: Hoe nu verder?

Het Hash Marihuana & Hemp Museum en het Cannabis College uit Amsterdam hebben twee vooraanstaande Amerikaanse cannabisdeskundigen en -activisten –  het “Power Couple of Pot” Chris Conrad en Mikki Norris – uitgenodigd voor een lezing in het Cannabis College in Amsterdam op 21 april, van 19.30 tot 20.30.

Het afgelopen decennium heeft de cannabisindustrie in de Verenigde Staten zich snel ontwikkeld, zowel op het gebied van medicinaal als recreatief gebruik. De enorme wettelijke en culturele veranderingen die zijn bereikt, blijken onder meer uit de legalisering in acht staten. Op dit moment is echter onduidelijk hoe de situatie zich zal ontwikkelen. Niemand weet of het (nog grotendeels onbekende) cannabisbeleid van Trump zal leiden tot bevordering of beperking van de verworven legalisatie. Chris Conrad en Mikki Norris zullen op basis van hun diepgaande cannabis kennis en hun ervaring met het Amerikaanse systeem hun licht laten schijnen op dit heikele onderwerp. In Amsterdam brengen ze het laatste nieuws over de hervormingsbeweging in de Verenigde Staten en de explosief groeiende cannabisindustrie.

Chris en Mikki begonnen in 1988 met hun legalisatiecampagne en zetten zich vorig jaar in voor de succesvolle campagne California Prop. 64.  Chris is auteur van The Newbies Guide to Cannabis and the Industry, Hemp: Lifeline to the Future en Hemp for Health. Mikki is mede-auteur van Shattered Live: Portraits from America’s Drug War en Human Rights and the US Drug War. Zij waren samensteller van het Hash Marihuana Hemp Museum in Amsterdam in 1993 en publiceren TheLeafOnline.com.

Wanneer: 21 april 2017, 19.30-20.30
Waar: Cannabis College, Oudezijds Achterburgwal 124, Amsterdam