Cannabis Culture Videos 2017

Het museum in Barcelona viert in mei zijn vijfde verjaardag met de Cannabis Culture Videos, te zien van 12 tot 21 mei 2017.

Dagelijks is er in het museum van 10.00 tot 22.00 uur een selectie te zien van cannabis gerelateerde video's. Geen haast dus - neem lekker plaats - en geniet van een aantal van de meest opmerkelijke recente filmpjes en documentaires over je favoriete plant. Onder andere te zien zijn: "Housewife Spliffin", "My Week with the Weed Nuns", "Be a Cloud - Art at the CSC" and "High Maintenance".

Onze permanente collectie is zoals altijd te bezoeken en in elke prachtige ruimte van het adembenemende 15e eeuwse Palau wordt er één van de uitgekozen films van de Cannabis Culture Videos vertoond. Voor je plezier... maar ook om je cannabis kennis uit te breiden!

Wat: 4e Cannabis Culture Videos
Wanneer: Van 12/05/2017 tot 21/05/2017
Waar: Het Hash Marihuana & Hemp Museum, Carrer Ample 35 Barcelona

Check onze entreeprijzen om de permanente tentoonstelling en de Cannabis Culture Videos te bezoeken. Gratis toegang tot onze tijdelijke tentoonstelling "Cannabis Cuisine".